София Беърс – хумор, сатира и забава

By
Updated: февруари 25, 2012

В следващите редове ще разнищя не темата за конопа както изпя преди време един бг. рапър , ами ще се опитам да пресъздам какво е чувството да си част от отбора на Софийските Мечки. Онова чувство което се поражда в повечето играчи преди, след и по време на тренировка.

Ще се опитам да обясня кои са най-срещаните шеги игри и закачки в съблекалнята. Започвам „обективната“ и безмилостна статия  с куотърбека на Софийските мечки. Християн Туан Чан – да точно така Туан Чан е роден в София, България. Както името ви подсказва първите училищни години не са били много леки за него, все пак е с по-различна костно-лицева структура от останалите си връстници. Наситил се на всякакви шеги по негов адрес, той търси утеха в новото предизвикателство наречено Американски футбол. ГРЕШКА – вече 4 години неговите съотборници мислят, че основната му роля е да шие маратонки да играе на уо-уо и да подмята топката. Основен прякор на младия и куотърбек е Чанев (или храбрият шивач).

Следваща фигура в днешният поглед в кухнятата на отбора е Атанас Атанасов или по скоро известен като – безработния писател. С визия на презобал със стероиди манекен, Атанаско както го наричат съотборниците му, с течение на годините се е првърнал в универсалния боец на отбора, понеже не е имало позиция на която Наско да не е играл.

На вниманието на драгия читател искам да представя следващият играч Пламен Партинов – Гимли за тези които не знаят кои е Гимли да гледат Властелина на пръстените. Също като героя от трилогията, Пацето  е подложен на непрестанен стрес и тормоз от съотборниците си заради ниския си ръст, но с изявите си на терена и по време на тренировка доказва,че е много борбен дух затворен в малко тяло слушащо метъл.

Ботора и Гипса за съжаление не им знам истинските имена, единственото което знам е ,че са фенове на Локомотив София което само по себе си трябва само да ви говори за отношението на техните съотборници към тях.

Завършвам статията изреждайки няколко прякора на хора от София Беърс, че когато ти драги читателю дойдеш на наш мач да си подготвен:

Жирафа – човек висок 1.50м от Плевен, бивш щангист. Рапъра Дентист- Най-добрият зъболекар сред певците и най-добрият певец сред зъболекарите (но не е Коцето Калки) Дядо Смърф, Ептен мекичък,  Зобчо(или хапчето),  Плехаря,  Бургер,  Еврейна,  Малкият Спас, Васко (които се казва Наско), Раждичката и Кофето.

THE END !

Автор: Тодор Стаменов

You must be logged in to post a comment Login