Софийските Мечки срещу Хищниците от Букурещ

By
Updated: септември 27, 2011

На 2 Октомври от 13 часа, на Национална Спортна Академия, Ръгби стадион, един срещу друг ще се изправят отборите на Софийските Мечки и Хищниците от Букурещ. Двата отбора не се срещат за първи път. Дотук имат изиграни 2 срещи помежду си, като Мечките имат 2 победи.

Софийският отбор, който е и единственият в страната трениращ американски футбол с пълна екипировка, започна своята подготовка на 5 септември. Целият отбор бе подложен на жестоки физически натоварвания по време на първите няколко седмици от подготовката с цел подобряване на физическото състояние. Това е първият мач от програмата на отбора, която тази есен включва 2 домакински мача и 3 гостувания в Румъния и Унгария.

Мечките се готвят усилено с идеята от другият сезон да бъдат приети в силната Сръбска лига, за което все още се чака решение от сръбската федерация.

Хищниците от своя страна също не са спирали своята подготовка цяло лято и това ще е един от най-важните им мачове за сезона.

Официален гост-коментатор на мача ще бъде Спенс, а топката за първото разиграване ще бъде подадена от кандидат –кмета Стефан Софиянски.

Феновете ще се насладят на една изключително динамична игра, силни удари, адреналин, хубава музика и барбекю.

One Comment

You must be logged in to post a comment Login