Софийските Мечки продължават да бият на Арена Футбол

By
Updated: август 8, 2011
Софийските Мечки

Софийските Мечки

На 7 август в град Бор, Сърбия се проведе втори кръг от турнира Арена Футбол 2011.

Мечките отново представляваха страната ни в този турнир и то достойно.

Първият мач завърши с резултат 18 на 0 за Софийските Мечки срещу отбора на Пожаревац. Българите започнаха силно още от самото начало и отказаха съперника си от надежди да вземат някакви точки.

Вторият мач бе срещу прекият конкурент на Мечките – „Легионерите“ от Сремска Митровица. Мачът бе оспорван, като първо сърбите поведоха резултата с много добра игра на техният рънинг бек и слаба концентрация от страна на българите. След наколко много добри паса Мечките бяха на сантиметри от изравняване на резултата, но малко не им стигна да изравнят преди края на първото полувреме.

Софийските Мечки

Софийските Мечки

Отбелязаният втори тъчдаун от сърбите в началото на второто полуврее окончателно попари надеждите на Българите за така желаната победа, която почти им гарантираше първото място в турнира. Кратката продължителност на тези мачове – общо 30 мин. е причина и най-малката грешка да коства мача на даден отбор.

Третият последен мач бе срещу домакините – „Затните Мечки“ от град Бор. Млад и перспективен отбор, който обаче нямаше шанс срещу разярените мечки. При резултат 12 на 0 за Мечките, мачът бе прекратен след сбиване породено от груба игра от страна на сръбският отбор.

Третият и последен кръг от турнира е на 21 Август в Сремска Митровица, Сърбия.

Ето и временното класиране:

Отбор Мачове Победи Загуби
Sirmium Legionaries 7 6 1
Sofia Bears 7 5 2
Požarevac Outlaws 7 3 4
Mladenovac Forestlanders (отказали се) 7 2 5
Bor Golden Bears 7 2 5

You must be logged in to post a comment Login