Софийските Мечки посрещат Воините от Букурещ

By
Updated: ноември 8, 2011

На 12 Ноември (събота) , от 13 часа, на Ръгби стадиона в Национална Спортна Академия, Софийските Мечки ще посрещнат един от най-старите си съперници – Воините от Букурещ.

За последно двата отбора се срещнаха на 26 Март, когато Мечките победиха насред Букурещ съперника си с 12 на 0. Оттогава и в двата отбора настъпиха много промени. Воините са с нов треньорски състав и много нови играчи присъединили се към тях от други румънски отбори.

Българският отбор от тогава досега изигра множество мачове в България и чужбина, включително и през лятото, участва в във всички държавни турнири по флаг футбол, а играчите не са спирали да тренират. Въпреки това липсата на спонсори и на подходящ терен за тренировки оказват своето негативно влияние.

Затова предстоящата среща е с много въпросителни и ще предложи на зрителите най-доброто от американският футбол. Румънците винаги са разполагали със силна линия и добро тичане с топката в атака, затова Българският отбор освен мощната си защита, трябва да покаже и добра игра в нападение.

Мечките ще разчитат и на подкрепата на верните си фенове.

Мечките ще разчитат и на подкрепата на верните си фенове.

One Comment

You must be logged in to post a comment Login