Софийските Мечки посрещат Букурещ Ребелс

By
Updated: ноември 1, 2012

На 3 ноември, събота от 12 часа, на ръгби стадиона на НСА, Софийските Мечки посрещат своите големи съперници от Румъния – Букурещ Ребелс.

Слънчевият съботен следобед ще предложи на феновете на американския футбол един много интересен мач с голям заряд. Букурещ Ребелс е един от новосъздадените отбори в Румъния, но е съставен почти изцяло от играчи на вечният съперник – Букурещ Уориърс с които Софийските Мечки са се срещали неведнъж. Румънците, които играха на финала на румънската лига по американски футбол,  пристигат с голяма група играчи, решени да се докажат превъзходството си и бързото развитие на спорта в Румъния.

Софийските Мечки от своя страна ще зарадват своите върли фенове с първи домакински мач от почти година, след няколко гостувания в Румъния, Сърбия и Босна. След редица неуредици с тренировъчни терени, контузени играчи и промени в ръководството, Мечките отново са във възход. С монтирането на осветление на тренировъчното им игрище, Мечките ще могат да продължат своята усилена подготовка за предстоящите мачове. След близо 4 месеца летни тренировки и лагери, мечките нямат търпение да покажат на какво са способни.

Главен рефер на срещата е Лъчезар Захариев, а публиката ще подгрява професионалният коментатор Йордан Божинов.

Заповядайте да подкрепите българският отбор и да се насладите на една мъжка игра и здрави сблъсъци.

 

 

You must be logged in to post a comment Login